fbpx

Bohatství v síti® je právě jedna z tych částeček, kerá može zaklapnút aji tebje do tvojého poslání. Je to projekt, kerý vychovává z lidí podnikatele.

Projekt, kerý ti može dat svobodu, ať už si pod tym pojmem představíš cokoli... třeba možeš podnikat z domu a vzdělávat svoje děti jinak, než v systémových školách, keré ti možná nedávajú smysl, tak jak mně.

Pro mňa je to eště aji projekt, díky kerému možu pomáhat vybudovat byznys dalším ženám, keré majů podobné plány a nebójá sa pro to neco udělat.

Projekt, díky kerému možu v budoucnu podporovat vznik nových „alternativních“ škol, či finančně dotovat ty stávající tak, aby si jich mohlo dovolit co nejvíc lidí. A v neposlední řadě projekt, díky kerému možu pracovat odkáď chcu a klidně rajzovat po Evropě v obytňáku.

Pokáď si na tychto stránkách, tak předpokládám, že take neco hledáš. Neco, co by ti umožnilo žit jiný život, než je zvykem, tož pome sa na to naše Bohatství v síti kuknút...

Bohatství v síti®

Sme komunita podnikatelů, kerú spojuje svoboda.

Našú společnú vizí je budovat svůj byznys odkaďkoli a kedykoli. Je nám jedno, co je za deň, esi je pondělí nebo neděla.

Nemáme pracovní dobu, ani šéfa za prdelú. Sme tu enom MY a naša chuť tvořit si svůj vlastní svět.

KAŽDÝ PODLE SVOJICH SNŮ.

Mezi naše najdůležitější hodnoty patří integrita, otevřenost novým věcám a právě svoboda, kerá je pro nás důležitá, né enom z pohledu financí, ale hlavně času.

Rozhodli sme sa přestat směňovat čas za peníze a díky pákovému efektu ten čas naopak násobit tak, abysme tvořili zisky, aji ked spíme, aji ked zrovna trávíme čas s rodinú a najbližšíma, aji ked zrovna tvoříme jiné projekty nebo zkrátka děláme cokoli, co v daný moment dělat chceme.

Budujeme si svoje bohatství a inspirujeme tak další lidi k temu samému. Protože inspirace je tú najvětší motivací.

V temto projektu si předáváme know how, jak podnikat s už připraveným e-shopem a jak pomocí pákového efektu násobit svoje zisky, aniž bysme potřebovali zaměstnanců, sklady, ručili majetkem, řešili logistiku, platili šílené nájmy a zadlužili sa se statisícovýma investicama.

Fungujeme na bázi nové ekonomiky, gdy podnikáme s vlastním e-shopem ve spolupráci s dodavatelem. Propojujeme nabídku s poptávkú a gdo chce svoje podnikání posunút na další level, tak vytvářá mikrofrenčízový byznys.

Zdá sa ti to zvláštní?

V dnešní době už takto podniká hodně podnikatelů. Např. společnost AIRBNB nevlastní jediný hotel ani byt, enom chytře propojuje nabídku s poptávkú. Nech si poslat byznys briefing, v kerém sa dovíš víc o projektu, o portfoliu e-shopu, ziskách a další důležité info.

  • Zní to růžově?
    ANO
  • Je to reálné?
    ANO
  • Je to bez práce?
    NE
  • Stane sa to přes noc:
    NE
  • Uspěje každý?
    NE
  • Je to pro mňa?
    NA TO SI MOSÍŠ ODPOVĚDĚT SÁM ČI SAMA

PRO KOHO JE TENTO PROJEKT?

Pro každého, gdo hledá cestu k finanční svobodě.

Ostřílaných podnikatelů, keří chcú navýšit svůj zisk a propójit svoje podnikání s už připraveným e-shopem, stejně tak jak lidi podníkáním nepolíbených, s touhú začat žit život podle svojich snů.

Každý máme inú startovní pozici a proto je projekt rozdělený na dvě části.

Pro podnikatelú, keří chápú podnikatelský svět a pro lidi, co do tehoto světa teprva vstupujú.

Naučíš sa, jak vydělávat s už připraveným e-shopem. Vybuduješ si impérium, keré ti donese čas aji peníze zároveň.

E-shop, kerý vydělává, je tvoje obchodní aktivum, možeš ho časem prodat, nebo ho možú zdědit tvoje děti.

Néni to nic, co sa stane přes noc, ale je to něco, co stójí za to budovat. Protože čas je najdražší komodita, kerú máme.

Proto sme sa před pár rokama rozhodli využit této příležitosti a uspět. A teď sme vytvořili vzdělávací systém pro každého, gdo si chce vzít kus trhu pro sebja a svoju rodinu.

Esi sa chceš dovědět víc, nech si poslat byznys briefing. Nech to na sebja působit, piš si otázky, ptaj sa a rozhodni sa, esi chceš byt součástí.

často kladené otázky

  • Kolik to celé stójí, jaké sú počáteční investice?
    Budeš sa divit, ale najvětší investicí je tvůj čas.
  • Co mňa bude stát členství v projektu?
    Projekt je zaměřený ryze prakticky a proto, abyste mohli využívat plnú podporu a vzdělávání, je potřeba byt aktivní a tvořit ve svojém e-shopu obraty. Takže vstupenka do našého světa je obrat ve tvojém e-shopu, z kerého už máš vlastní zisk. To, jak to udělat, ti vysvětlím potom.
  • Zavazuju sa k nečemu, ked budu chcet projekt opustit?
    Absolutně ne. Naším hlavním motem je svoboda a ked sa rozhodneš, že s tebú projekt neladí, neplyne ti z teho žádná sankce. Prostě si podáme ruky, popřejem si hodně úspěchú a rozlúčíme sa. Nic néni povinné, nic néni závazné. Prostě buď si tvoříš svůj sen a máš zisk, nebo nic neděláš a nemáš z teho ani korunu. Velkú výhodú je, že v temto podnikání nehrozá žádné ztráty.
  • Gdo uspěje v temto byznysu?
    Text odrážkyTo nejde uplně jasně řéct, páč každý máme jedinečnú esenci, kerú ked do podnikání vložíme a aktivně ju využíváme, tak uspějeme. Ale nechcu ti mazat med kolem hubénky. Nezbohatneš přes noc. Je potřeba si svoje impérium vybudovat. Ale uklidním ťa. Plno z nás sme dřív nigdy nepodnikali a dostali sme sa ke krásným ziskom, keré sa pohybujú aji v řádách 100 tisíc měsíčně. Jak dělat tento byznys je též volba každého z nás. V projektu dostaneš know-how a inspiraci. Najdůležitější je, abysme každý z nás ctili svoju autentičnost a integritu. Nigdy sa neporovnávaj a nehraj sa na něco, co nejsi. Prostě buď sám sebú. Využij předávané know-how a dosaď si tam svoju esenci, buď konzistentní a úspěch ťa nemine. Zkratky prostě neexistujú. To, esi uspěješ, nezávisí na nikem jiném než na tebje. Jak to udělat je take na každém z nás.
  • Gdo mňa provede?
    Tož přeca já 🙂 . A moje drahé velmi zkušené kolegyně, keré s e-shopem úspěšně podnikajú už několik let.
  • Za jak dlúho budu vydělávat 100 000 Kč měsíčně?
    To je asi najčastější otázka a záleží na tem, kolik svojému byznysu dáš pozornosti. Jaký máš mindset na úspěch, jak moc ideš do akce, jaké kontakty máš kolem sebja, esi už máš něco vybudovaného atd. Tych faktorů je tam víc. Ale ze zkušenosti ti možeme potvrdit, že člověk, kerý nigdy dřív nepodnikal, sa aji přesto díky konzistentní práci dostal na zisky 100K po roce a půl. Hlavně je to podnikání a každý měsíc máš jiný obrat, tzn. jiný zisk. Je dobré si udělat analýzu po roku zpětně, gde svoje zisky zprůměruješ. V temto byznysu je najlepší měsíc listopad, protože je Black Friday a též Vánoce sú silné. Pak letní měsíce, páč sú letní slevy. Ale každý to má jinak. Takže ono to nejde takto řéct. Hlavně nejaký čas trvá, než si to vybuduješ a zestabilníš. Néni to žádná hurá akce. Určitě je fajn dávat si velké cíle, ale ty rozkúskovat na menší. Na také milníky na cestě. Ináč sa može stat, že nás ten velký cíl po půl roku odbúchne a přestane nás to bavit. Je jasné, že pokáď šecko chápu, mám kontakty a svůj brand, tak za půl roku možu vydělávat aji půl mega měsíčně a mám svůj velký cíl splněný. Ale pokaď nechápu a nemám žádné zkušenosti, tak to holt bude trvat dýl. Aji několik roků třeba. Proto je fajné si ten cíl rozfázovat a těšit sa na každú tú metu. Hlavně žádný stres a frustraci. To už zabilo plno nadějných lidí. Zároveň ale néni možné nic nedělat a očekávat velké výsledky.
  • V čem je najvětší chytrost projektu?
    Podniká v trendu na bázi nové ekonomiky, opakované spotřeby a pákového efektu. Prostě vytvářáš si pasivní příjem.

Gdo za projektem stójí?

Banda podnikatelů, kerá ti předá know-how jak uspět a jak žit svobodný život, v kerém néni třeba směňovat čas za peníze.

Do projektu jsem naskočila před 5 lety. Neměla jsem podnikatelský mindset ani podnikatelské zázemí. Zato jsem měla kupu problémů, ale také mega velkou touhu uspět. Nestalo se to přes noc, ale krok po kroku jsem si tvořila svůj nový svět. Za tu dobu jsem se naučila plno věcí z podnikatelského světa a podnikání beru jako největší kalibr osobnostního rozvoje. Těch pádů a proher bylo nezpočet, všechny jsou pro mě velmi cenné, protože bez nich bych nikdy nepoznala, jaké to je zažít velký úspěch. Jeden ze super úspěchů je třeba čtvrtmilionový zisk za jeden měsíc! Peníze nejsou všechno, ale čím víc jich máme, tím víc můžeme dávat - tam, kde je to třeba. Dovolme si být bohatí. Díky projektu jsem si splnila sen o svobodě, který žiji každý den. Díky všem, co jsou inspirací a díky všem, co kráčí na společné cestě.
Monika Švejdováspoluzakladatelka projektu Bohatství v síti
Do projektu jsem se zapojila před čtyřmi lety, protože jsem vždy toužila žít jinak, než je běžné. Svobodněji a více po svém a zároveň jako máma dvou malých dětí jsem si nedovedla představit vracet se do práce. Začínala jsem podnikáním zcela nepolíbená a za rok a půl jsem se poprvé dostala na šestimístnou částku. Díky projektu mám nejen dostatek peněz, ale hlavně ČASU - jak na svoje děti, tak na další důležité věci v životě - přátele, osobní rozvoj, cestování atd.
Petra ÇetinSpoluzakladatelka projektu Bohatství v síti
Vždycky jsem byla vzorný zaměstnanec, který snil o svobodném životě. Sice jsem měla peníze, ale chyběl mi čas na to, abych si je mohla užívat. Po narození mé dcery jsem se rozhodla začít jinak. Najednou byl čas, ale zase chyběly peníze. Realita žen na rodičovské dovolené, to zná asi každá máma. Proto jsem se rozhodla podnikat v nejchytřejším systému, který jsem doposud objevila. Na začátku roku 2020 jsem aktivně začala budovat své podnikání a během pár měsíců jsem vydělala půl milionu korun. Navíc jsem za svůj úspěch dostala jako poděkování od svého dodavatele výlet do Ameriky. Jaký dodavatel vám tohle dá? Nemluvě o zaměstnavateli... Ze zaměstnanecké mysli jsem vybudovala podnikatelskou, sáhla jsem si na krásné částky a konečně mám i ten čas. Paradox, že? Pracuji stejně hodin jako kdybych byla v zaměstnání, někdy také míň a někdy vůbec, ale peněz mám stále víc a víc. Takhle pro mě vypadá svoboda.
Kateřina BenkováSpoluzakladatelka projektu Bohatství v síti
O podnikání jsem nikdy neuvažovala. Myslela jsem si, že já bych na to neměla a nezvládla. Že to není pro každého. Pak přišel zlom v době, kdy jsem se nechtěla ve svých třiačtyřiceti letech vracet po mateřské do zaměstnání a ani nemohla. Jako samoživitelka jsem potřebovala čas i peníze. Což v zaměstnání není možné. A to byl moment, PROČ jsem před čtyřmi lety vstoupila do tohoto projektu, který mi změnil celý můj život. Přinesl mi šesticiferný příjem. Učí mě zodpovědnosti, mohu si řídit svůj čas, být s rodinou, studovat, otevřela jsem si své kosmetické studio a nemusím tam trávit čas od nevidím do nevidím. Jsem vděčná za mé rozhodnutí být součástí tak silné komunity podnikavých žen.
Natálie HrdinováSpoluzakladatelka projektu Bohatství v síti
Věděla jsem, že se na internetu dá najít spousta věcí. 🙂 Ale že tam objevím poklad, který obohatí můj život a bude mít takový vliv na mou cestu životem, by mě asi ani ve snu nenapadlo. Projekt, díky kterému jsem získala a stále získávám nová krásná přátelství, učím se stále nové a nové know-how, které využívám v rámci svého podnikání, ale i pro svůj běžný život. Jsem více otevřená výzvám a změnám. Ohromně mě začalo bavit navazovat nová přátelství, udržovat ta stávající a všeobecně být v kontaktu s lidmi. A hlavně, vydala jsem se směrem ke splnění svých snů, jako jsou finanční svoboda a možnost pracovat kdykoliv a odkudkoliv. Takže pokud vás to určitým způsobem láká, běžte do toho. Věřte mi, že to váš život obohatí :))
Zuzi Petrová
Do projektu jsem vstoupila před rokem a půl. Nadchla mě marketingová strategie dodavatele, která je vhodná opravdu pro každého. Každý si může v projektu najít svoji cestu a směr, který s ním ladí. Více než 25 let se věnuji problematice udržování zdraví a prevenci nemocí. Tento projekt mě původně oslovil právě z důvodu jeho zaměření směrem ke zdraví a také jsem získala zdroj druhého příjmu. Za mě má tento projekt neskutečný potenciál a budoucnost! Protože každý z nás bez rozdílu si přeje udržet své zdraví i finanční soběstačnost co nejdéle.
Monika Šinková
Týmto podnikateľským projektom som odštartovala novú etapu môjho života. Rozhodnutie urobiť zmenu prišlo na materskej s druhým dieťatkom. Pri myšlienke, že s opätovným nástupom do práce budem mať obmedzený čas na rodinu a vlastnú sebarealizáciu mi čoraz viac dával život pocítiť, že to chce ZMENU. Po dvadsiatich rokoch v zamestnaní je to aj pochopiteľné. Vedela som čo ma baví, no zároveň som rozmýšľala, ako si k tomu zabezpečiť príjem. Netrvalo to dlho a ku koncu roka 2021 som bola oslovená do projektu. Videla som v tom potenciál a riešenie mojej životnej otázky. Začala som na sebe pracovať, vzdelávať sa a výsledky na seba nenechali dlho čakať. Nebolo to zo dňa na deň, ale moje rozhodnutie, sny a ciele ma vždy utvrdili, že som sa rozhodla správne. A prišlo mi veľké uvedomenie, že CESTA JE CIEĽ!
Emília Macková
V projektu jsem dva roky. Za tu dobu jsem prošla opravdu velikou osobní transformací a překonala spoustu svých strachů. Přece jen je to podnikání v úplně jiném oboru, než jsem byla dosud zvyklá. Změnila jsem se nejen vzhledově, ale i povahově a energeticky. Ještě před dvěma lety jsem byla odpůrce chytrých telefonů a na sociálních sítích naprostý začátečník. Dá se tedy říct, že z úplné nuly jsem si vybudovala slušný osobní brand a naučila se komunikovat online.
Klára Bednářová
Som mama malého synka, ktorý sa mi narodil vo veku 49 rokov. Pred časom sa mi obrátil život na ruby. Po 28 rokoch som sa rozviedla a v pokročilom veku stala mamou. Opustila som prácu v zahraničí a vrátila sa po rokoch domov na Slovensko. Na materskej som si uvedomila, že v mojom veku a s malým dieťaťom som už prakticky nezamestnateľná a už ani netúžim chodiť do zamestnania a nechať si svoj život niekým diktovať. Chcem sa venovať synovi a užiť si ten čas, ktorý mi zostáva. A zároveň si chcem zarábať peniaze, aby som nebola na nikom závislá. Preto som hľadala niečo, čo by mi umožnilo pracovať a zarábať z domu. Kto hľadá, ten nájde a ja som našla tento projekt s podnikaním na kľúč a skvelým vzdelávacím systémom, ktorý učí podnikať aj ľudí, čo nikdy nepodnikali. Som vďačná za túto príležitosť a urobím všetko pre to, aby som ju nepremárnila.
Marta Kluchová
Když jsem tehdy začínala ve své první práci, postupem času jsem si víc a víc uvědomovala, že to není má cesta. Poslouchat nařízení a nesmět si svobodně dojít ani na záchod, natož dovolit si vzít volno bylo zkrátka nemyslitelné. V té době jsem začala hledat jiné možnosti. Postupně jsem zjistila, že mít čas i svobodu zároveň není žádné sci-fi. Zapojila jsem se do projektu, který mi za ty tři roky předal mnoho. Naučila jsem se spoustu věcí ohledně podnikání, které mě jako zaměstnance nikdy nenapadly. Díky projektu roste i můj osobní rozvoj, který byl pro mě dřív španělska vesnice. Našla jsem zde skvělé přátelé, dokonce i své sebevědomí, které nebylo velké. Dívám se na svět a problémy kolem jako na příležitost a ne jako na na něco, co mi život znepříjemňuje. Dělat výstupy z komfortní zóny je pro mě výzva, díky které se posouvám vpřed. Zkrátka, vděčím tomuto projektu za mnohé.
Zuzka Hálová
Před lety jsme měli s partnerem čajovnu a mám vyzkoušeno, co vše takový podnik obnáší. Po našem rozchodu a ztrátě milovaného byznysu se ze mě stala matka samoživitelka. Nezvládala jsem s malými dcerami a bez podpory okolí skloubit rodinu a klasické zaměstnání. Zkoušela jsem kde co, ale u ničeho jsem nevydržela. Nedávalo mi to smysl. Že to jde i jinak, jsem věděla dávno. Nastoupila jsem cestu osobního rozvoje a učila se od úspěšných. Myšlence síťového marketingu jsem věřila, ale byla jsem neustálý student a začátečník. Do toho všeho krize středního věku, přechod a možná i začátek stárnutí. Některá si pořídí milence, já si pořídila "Lumíka" (antiagingovou technologii z portfolia eshopu, s kterým nyní podnikám) a byla to láska na první dotek. Že s ním přijde i skvělá příležitost pro podnikání, další osobní růst, podpora zdraví a krásy a úžasná komunita lidí, to jsem nečekala. Našla jsem v tom vše, co jsem hledala a nyní mám ve svých pracovních i životních plánech jasno.
Daniela Urblík
V online marketingu sa pohybuju už bezmála 6 roků. Prošla sem si různýma formama online podnikání, ale až v temto projektu sem našla to, co je najbližší mojímu srdéčku. Za necelý rok sem dokonale pochopila, jak chytrý tento byznys je a jak důležitá je pro mňa sila komunity. Pozitivně to ovlivnilo jak moje výsledky, gdy sem za dva měsíce dosáhla prvního většího úspěchu, tak chuť do práce. Co si budeme vykládat, ked to člověka baví, ide to stokrát líp, než ked sa mosí do práce nutit.
Lenka UhrováSpoluzakladatelka Bohatství v síti
Vždy jsem chtěla mít „něco svého“ a když ke mně přišla příležitost podnikání v tomto projektu, věděla jsem, že je to přesně to, co hledám. I když moje původní profese je úplně jiná, s takovou podporou krásné ženské komunity jsem se vůbec nebála jít do neznáma. Jako maminka 1,5 ročních dvojčátek, které od narození vychovávám sama, jsem věděla, že takto si můžeme spolu plnit naše sny. A to i ty velké. Jeden z mých snů bylo se po mateřské nevracet do zaměstnání, kde jsem předtím pracovala. To jsem si splnila. Také i to, že mohu dětem dopřát i do budoucna, co budou potřebovat. Zároveň jim i ukázat, že nemusí někde pracovat od nevidím do nevidím, ale že lze žít i jiný život. S tímto projektem podnikám již přes dva roky a miluji tuto komunitu plnou podnikavých žen. To, jak se vzájemně podporujeme a sdílíme. Naplnění jsem v tomto podnikání našla i v seberozvoji a v učení se novým věcem. Když se podívám zpětně, co vše mi rozhodnutí být součástí tohoto projektu dalo, jsem moc vděčná. Změnilo to mě i celý můj život a těším se na to, co přijde dál.
Katka Clark
S projektem jsem začala na mateřské a díky němu jsem mohla začít myslet i na jiné věci než stále jen na dítě, což jsem v té době moc potřebovala - seberealizovat se, mít i nějaké jiné naplnění, než být jen maminka a manželka. I přes svou introvertnost jsem teď více otevřená lidem a dělá mě to šťastnější, vytvářím si nová přátelství a obchodní partnerství. Mám něco svého, buduji si svůj sen o svobodném životě a pasivním příjmu. Jsem sama sebou a osobnostně rostu. Patřím do komunity úžasných lidí, kteří se navzájem inspirují a podporují - je krásné někam patřit a vědět, že tu na nic nejsem sama.
Renata Francová
Ještě dlouho před tím, než jsem vůbec plánovala děti, jsem hledala "něco" navíc. Něco, co budu moct dělat při práci a poté jednou i při mateřské. Chtěla jsem to tak, protože jsem člověk, který k životu potřebuje seberealizaci. A i když teď už vím, že čas trávený s dětmi je ten úplně nejvíc, tak i přesto prostě potřebuji mít něco "svého", kde budu sama za sebe. A taky ruku na srdce, každá kačka navíc do rodinného rozpočtu se hodí vždy. Takže jsem zkoušela vše možné, od pedikúry, přes marmelády až k náramkům a vždy to dopadlo podobně. "Čas byl proti nám" se zpívá a i tak jsem to cítila. A pak mi přišlo před čtyřmi lety do cesty tohle podnikání. Postupně jsem zjišťovala, že je to to nejlepší, co mě mohlo potkat a že je to to ONO. Mám absolutní volnost v tom, kdy budu pracovat, uzpůsobím si to podle potřeb svých dvou holek. Mám naplněný pohár seberealizace, protože takovou školu osobního rozvoje jsem nedostala zatím nikde jinde. A já jsem šťastná, že můžu růst, pracovat na sobě a posouvat se stále kupředu. A v neposlední řadě jsem šťastná za komunitu, jakou tu máme. V životě jsem nepodnikala a absolutně jsem neměla tušení, jak se to vlastně dělá. Dostala jsem skvělý návod i inspiraci, ale také volnou ruku, abych mohla kráčet krůček po krůčku svým tempem, ale s podporou úžasných lidí. Postupně zjišťuji, že toho je mnohem víc, ale to už je pomalu na knihu. A každý si v tom stejně najde to "svoje". S vděčností a pokorou V.
Verča Plechatá
Jsem člověk, který když je někde nespokojen, potřebuje změnu. Sedm let jsem pracovala jako servírka, jenže se začaly objevovat zdravotní problémy a neměla jsem tolik časové svobody, co bych chtěla. V té době jsem moc toužila po miminku, a tak jsem začala hledat, co bych mohla dělat i z domu. Když přišlo vytoužené těhotenství, tak jsem věděla, že se zpět do bývalé práce nevrátím. Nikdy jsem nepodnikala, ale byla jsem otevřená novým věcem. Našla jsem tento podnikatelský projekt, který je naprosto pro všechny, jsou v něm úspěšní lidé, s kterými se navzájem inspirujeme, podporujeme, předáváme si know-how, budujeme si svůj sen a tvoříme si nová přátelství. Tento projekt mi dává mnoho. Našla jsem samu sebe. Díky projektu rostu, učím se nové věci a mám víc sebevědomí než dřív. Nyní jsem propojila projekt se svým současným podnikáním kosmetičky a velmi mě to naplňuje.
Pája Slabá
Vždycky jsem byla takový ten svobodomyslný typ, co staví vzdušné zámky, ve které spíš nikdo nevěří... Jenomže mně se ty sny postupně všechny plnily. Takže když jsem se během mateřské rozmýšlela, co dál se životem, cesta byla jasná. Vyslala jsem přání a prakticky obratem mi přišel do cesty tento projekt a s ním všechny ty úžasné ženské, které mi teď dělají ty nejlepší možné průvodce na cestě za snem o svobodě - finanční i časové. Buduju si něco svého, velkého, ale přitom na to nejsem sama, což je pro mne obrovské plus. Učím se od těch nejlepších jak na online podnikání, jak si nastavovat mysl na úspěch, jak žít život, kterému velím já, ne okolnosti nebo nadřízení nebo kdokoliv jiný. Poznávám spoustu nových zajímavých lidí a se svou extrovertní upovídanou povahou se učím jim naslouchat a porozumět. Ta cesta je naprosto úžasná a já jsem za ni obrovsky vděčná. Neznám nic chytřejšího, co by dokázalo člověka takhle obohatit na všech možných úrovních. A pasivní příjem? Ten je pak skvostná třešinka na tomhle podnikatelském dortíku.
Míša Vaverková
Často jsem si pokládala otázku, co je mým smyslem života a čeho chci v životě dosáhnout. Už jako malá holka jsem se nebála snít ve velkém a v myšlenkách jsem často utíkala do vlastního světa. Mnohdy jsem si ale říkala, že to, po čem toužím, není pro mě dosažitelné. Nevěřila jsem si, ani svým snům. Snila jsem o rodině, dětech, milujícím muži, cestování, práci, která mě bude naplňovat a hlavně o nezávislosti, jak časové, tak finanční. Zkrátka jsem toužila mít svobodný život. Dnes je z malé holky šťastná maminka dvou úžasných bytostí a manželka, která dál snít nepřestala. Dnes už vím, že možné je všechno a že není třeba se ničeho vzdát. Vím to díky nelehkým zkouškám, změnám a příležitostem, které mi život nabízel... a nabídl mi také tento projekt. Od doby, co mám děti, si každodenně uvědomuji, že chci žít jinak. Chci být co nejvíce po jejich boku a ukazovat jim, že se v životě dá dosáhnout všeho, pro co se rozhodnou. Děti jsou zároveň jedním z důvodů, proč jsem se neváhala této příležitosti otevřít. Díky projektu, do kterého jsem před rokem nastoupila, získávám postupně to, co jsem roky hledala - čas, peníze a svobodu. A nejen to. Získala jsem mnohem více, a to podporu úspěšného týmu, skvělou komunitu podnikavých a inspirujících lidí a v neposlední řadě jsem i já velmi osobnostně vyrostla. Jsem vděčná za možnost být součástí tak chytrého podnikatelského projektu, který mi dává možnost být tím, čím chci a plnit si nejen své sny, ale také sny nás všech.
Johanka Kučerová

Máš eště nejaké nezodpovězené otázky? Ptaj sa...